8.25.2015

Trollbunden av Amy Judd

Jag fastnade så för de här konstverken & ville bara visa hur otroligt vackra dem är. Konstnären heter Amy Judd & jag dör lite så vackra dem är. Se & njut!

Önskar Er en 
fin tisdag.P.

8.10.2015

Patricija flower heart

’’Just living is not enough... 
one must have sunshine, freedom, and a little flower. ’’


kärlek på en måndag8.09.2015

Sneek peek N°1

   

~Så mina vänner vad gör Ni?
hur mår Ni?Jag tänkte att bloggen har blivit lidande sedan flytt
& där i mellan kom det lite jobb & bloggandet lades på is. Men sen så är jag inte en daglig basis bloggare ihäller utan en blogg som kommer att uppdateras när den kreativa ådran pumpar & framförallt tid finnes. I bland är det körigt men så är väll livet va? Menar det är väll ganska vanligt att livet är extra körigt & hektiskt lite i vågor. Jag jobbar ju ganska mycket i perioder & överkonsumerar java i bedrövliga mängder för att piggna till & framförallt orka.  Nu är den här säsongen över med lookbooks & kataloger så nu börjar en mindre hektiskt tid men sen å andra sidan har jag lite projekt på gång som kommer att generera framförallt mer fotouppdrag och mycket annat nytt. Jag har sedan länge tänkt på olika idéer & något mer kommer att dyka upp men det får bli en bit framåt men det kommer...
ljuset var vackert häromdagen så jag monterade snabbt upp stativet & vi samarbetade bra ljuset & jag den här dagen. Tänkte det var ett tag sedan. Tid har inte funnits till med allt som hänt runtomkring. Lite ovan är jag för det var så längesedan att jag inte minns. ~åh vad jag önskade jag hade mer tid för att bara få lov att vara mer som då just i det ögonblicket. Jag menar att få göra vad man har lust med när man vill.
Saknar det som man hade det förr mindre hektiskt.
Vad hände?
Det är väldigt mycket jobb bakom dessa plåtningar många möten, samtal, sms & mail florera & körandes skåne runt. Mycket planering men sen när vi ser resultatet då är jag/vi så himla glada. Detta blir min tredje säsong med Frontrow  kika gärna in på deras hemsida vet ja!

Jag planerar lite kreativa plåtningar Ni vet sådan som man får fria händer till att go bananas så det tänker vi göra jag, Ebba- Linnea & Josefin. Vi är ett bra gäng som trivs mycket tillsammans. Så iallafall under en av dessa plåtningar bestämde vi att nu ska vi göra slag i saken, så att även det kommer inom kort. Kul! Älskar sån’t där.
~favvo blusen hos Frontrow En liten sneek peek av nästa sommar redan nu fick Ni.
Vill visa mer men det får bli i ett annat inlägg. Jag tänkte visa lite höst ~15 först
men det får bli i ett annat inlägg,,,bloggen fullkomligen bildbombas idag ju! 
lite mer Frontrow
Det finns något för alla som Ni ser.


& accesoarer så som väskor 
& plånböcker, clutches etc.
Olika stilar rockigt för den rockiga
boho för vildhjärtan & stilrent 
för den relaxade looken. 
Något att klä sig i för alla tillfällen.
~verkligen Önskar 
Er en fin söndagalla smycken & tillbehör är privata utöver väskorna &
plånboken som är av märket Frontrow