12.23.2016

a winter white mood


& så var det lillejulafton igen & jag stannade till här om så bara för en stund.
 inomhus värmer ljusen & allt stök från köket precis som om vi nästan hade en öppen spis. Granen tindrar & lika så hela min min familj som ännu ett år är sprängfyllda av förväntan & undran vad de ska få {inga namn nämnds host, host} Sista paketsnörekrullet är fixat & sista julrimmet med {skojade bara har absolut inte julrimmat ha, ha...} Men Julafton är så mysigt så det ser jag fram emot imorgon. Kan knappt fatta det redan är julafton imorgon.
Vill bara passa på att önska Er ännu en gång God - Jul & så ses vi snart igen.


12.21.2016

{a december mood}
Jag känner mig lite jazzig & kär i cirkusteman så här i slutet av december. Vi är på väg in i det nya året med allt vad det nu innebär. Föresten hur ska Ni fira julen? Själv tänker jag, mannen & barnen vara nära min mamma & pappa för det är vi varje år & det tillhör julen liksom att vara där med dem. Det blir en lugn & skön jul. På balkan är Nyår en väldigt big business. Iallafall så varje år ska något inplaneras som om det vore ett måste men i år känner jag att jag vill inget alls, så nyår får blir en kväll på soffan medan barnen firar med sina kompisar en trappa ner. Dricka champagne med mannen i mitt liv & vänta in det nya året., ~jo så får det bli
lugnt & skönt.


Jag vill passa på att tacka alla mina läsare & följare En riktig
 God- Jul & ett Gott Nytt År om vi inte ses innan här inne igen, för det vet jag inte riktigt än. 

Patricija  🎄

12.17.2016

too glam to give a damn
'Be so good they can't ignore you.'
~Steve Martin
Vi samlades ännu en gång det var längesedan sist men det spelade ingen roll
för det var som om tiden stått stilla & allt var som det brukar. En tidig morgon med bra ljuse & ett hjärta bankandes av idéer & fyllt av iver. Det kunde gå precis hur som helst.

Jag själv kan tycka att ord är överflödiga ibland & att en bild kan säga dig mer än tusen ord.
Låt bilderna tala för sig själva, det är så mycket häftigare tycker jag än en massa onödiga ord.Se här
 ~håller Ni inte med?

Vackra Sanela så otroligt vacker, begåvad & helt otroligt magisk


✦✦✦✦✦

Just nu är jag utan ord men senåandrasidan så behövs de inte ändå för ord är överflödiga.

fortsättning följer…, ❦

12.13.2016

{Μεράκι}


En stark längtan efter att kunna lyfta kameran för att skapa något nytt igen har kommit över mig. Jag har inte fotograferat på ett bra tag. Har aldrig slutat fota sedan jag började bortsett från denna paus som varit av olika anledningar. NI motiverar mig till mitt fotograferande med alla mail & brev. Jag är ju så otroligt glad, tacksam & ödmjuk inför det Era ord. Allt Ni skriver & jag menar då verkligen allt. Jag får ett sådant driv av det så skaparlusten tar över & allt det där kreativa man har inom sig bubblar upp & motiverar något enormt, så snälla fortsätt med det & jag lovar att jag ska försöka fortsätta inspirera. Ni får lov att följa min resa här som jag njuter varje sekund av. Jag har jobbat hårt för allt jag har, har jag skapat själv med mitt kreativa inre. Här står jag nu på vingliga ben bara för att jag kan & vågar. Vem visste vart jag var på väg för 7 år sedan när jag höll min första systemkamera i handen & att ett nytt liv var på väg att hända där & då utan att jag själv visste. Kan knappt förstår hur jag kunde leva utan min Canon tidigare? Tänk om jag inte spontant klickat hem min systemkamera den där kvällen för snart 7 år sedan då hade jag missat allt det här. En ryslig tanke det där för det här är det bästa beslut jag någonsin tagit & jag kommer alltid att fortsätta så länge jag har lust till att fortsätta. 

Nu har jag planerat & samlat inventarier från jordens alla hörn så nu så ska jag bara samla allt & möta mitt team. Jag har planer inför nästa år så jag måste börja nu om jag ska hinna bli klar med allt. Jag berättar mer till våren om vad det är så det får bli en cliff hanger fram tills dess
*trumvirvel*
Men så är det ju också som så att kvalité tar tid inte sant? Det är ju så folk brukar säga ~va? 
Jag ska lansera min webbshop också en aning senare än tänkt men jag har inte velat stressa fram det i heller utan det får bli när det blir helt enkelt, men snart blir det av för nu är det inte mycket kvar att göra klart, så håll utkik nu händer det snart hörniAtt fotografer är min stora passion. Jag älskar verkligen det att sitta vid datorn & låta fotografiet tala sitt egna språk som jag själv bruka säga. Jag & mina fotografier kan prata med varandra i timmar vissa dagar. De är för mig som en vit canvasduk som bara ska färgsättas personligen av mig & det är bara jag som ser hur de kan bli & ska bli. Jag vet att jag låter lite koko när jag skriver det här, men det är verkligen så för mig. Likaså är  v a r j e  bild jag tagit i mitt liv personliga efter som jag alltid satt min egna prägel på varje bild jag skapat.  Jag har lagt timmar, dagar & tom år på mina fotografier så de är verkligen en bit av mig. Det var någon som sa just det att det är personligt med ens egna fotografier & jag har inte kunnat sätta ord på känslan förut men det är verklig just så & jag håller med.

Men i väntan på allt det 
så kommer livet & man ska
ta tillvara på det man värdesätter.


Önskar Er en fin dag.
P